Hus A

Husrekke A består av fire boliger beliggende lengst syd på tomta. Alle boligene er på tre plan med inngang i underetasjen. 

Ved inngangen er det biloppstillingsplass med lademulighet for elbil. Fra inngangen fører inn til en stor og praktisk entré med god garderobeplass.
I 1. etasje finner man soverommene; ett stort hovedsoverom og to gode barne-/gjesterom. Det er også to bad med både dusj og toalett. I toppetasjen finner man det store gjennomlyste oppholdsrommet med en flott peis midt i rommet. Her er et praktisk kjøkken med hvitevarer fra Miele, og god plass til spisebord. Fra oppholdsrommet har man utgang til nesten 20 m2 terrasse med gode sol- og utsiktsforhold. Oppholdsrommet i Hus A er såpass stort at man enkelt kan bygge et ekstra soverom - og fremdeles ha god nok plass til det andre man trenger.

Hus B og C

Husrekke B og C ligger midt på tomta med hyggelige grøntarealer mellom husrekkene. Hver husrekke består av fem boliger over tre plan. 

I underetasjen finner man dobbel carport med plass til to biler, samt strømuttak til lading av elbil. Fra carporten er det en ekstra inngang til underetasjen, der det blant annet er sportsbod, stort garderoberom og et praktisk vaskerom. Hovedinngangen til husene ligger i 1. etasje med adkomst fra privat gangvei. Foran inngangspartiet blir det opparbeidet et hyggelig uterom med platting foran hver bolig. Inne er det en romslig entré, tre soverom og to bad med dusj og toalett. Hele toppetasjen er ett stort gjennomlyst allrom på ca. 50 m2 med peis midt i rommet. I allrommet ligger kjøkkenet og stuedelen, som har utgang til ca. 20 m2 terrasse. I Hus B og C kan man også bygge et ekstra soverom i toppetasjen, eller utvide entreen i 1. etasje dersom man ønsker og/eller har behov for det.

Hus D

I husrekke D finner man seks boliger med en meget familievennlig og praktisk planløsning. Til hver bolig følger det en separat carport med mulighet for lading av elbil. Husene har også egen hage mot syd foran hver bolig med gangsti fra carporten.

Inngangen til boligene er fra 1. etasje, der man finner en romslig entré, tre gode soverom, bad og separat gjestetoalett. I underetasjen er en stor TV-stue der barn og unge kan samles. Hele toppetasjen er ett stort gjennomlyst oppholdsrom på ca. 50 m2. Her finner man det praktiske kjøkkenet med hvitevarer fra Miele, stor arbeidsøy, samt stuedel med utgang til egen terrasse. Ønsker man flere soverom, kan både TV-stuen og oppholdsrommet deles inn i ett eller to soverom ekstra.

Hus E.101

Hus E består av to boenheter, der dette er den nest største boligen med sine 193 m2. Den ligger vendt mot sydvest og vil få en fantastisk utsikt utover landsskapet utenfor. På utsiden av terrassen finner man dobbel carport med lademulighet for elbil.

Hovedetasjen består av et flott allrom og stort kjøkken med god skap- og arbeidsplass. Fra den åpne stueløsningen går man ut til en stor terrasse på ca. 50 m2 med sol fra tidlig formiddag til sent på kvelden sommeren gjennom. Inngangen til boligen går via terrassen på fremsiden av huset.
I 1. underetasje finner man tre gode soverom, hvorav ett master bedroom med omkledningsrom og eget bad. I 2. underetasje er en praktisk TV-stue - i tillegg til et ekstra soverom og bad, samt eget vaskerom, bod og teknisk rom.